Christine Sandtorv

OM

img_6075

Christine Sandtorv er kanskje mest kjent som som frontfigur og låtskriver for den norske stjernegruppen Ephemera. Fra 1996 til 2004 ga gruppen ut fem album, turnerte i Norge og utlandet, mottok en rekke priser, og Christine har blant annet hits som Girls keep secrets in the strangest ways på samvittigheten fra denne perioden.

I 2006 ga Christine ut med sin første solo plate First Last Dance. Etter selv og blitt mor, kom den første barneplaten Godnattsanger i 2009. Dette var starten på et helt nytt univers, Stjernetellerne. Gullamanter (2012) og Dinomaur (2014) fikk begge Spellemannprisen for Årets Barneplate. Med utgangspunkt i de tre barneplatene spiller Christine & Stjernetellerbandet i dag på barne/familiefestivaler, i tillegg til egne barne-og familiekonserter.

Stjernetellerserien er barneplatene for voksne som har barn. Proppet med fengende favoritter, men har også plass til pustepauser. Å være barn i det sjarmerende stjernetelleruniverset, minner om at verden er mer enn skjerm og tastatur, og representerer samtidig et rørende blikk på det å være forelder. Her er dans og moro, lek og alvor,
men Sandtorv er hele tiden tro mot signaturen om aldri å la melankolien ta overhånd. Stjernetellerserien er ikke bare ekte familiebarneplater, men også poplåter av ypperste klasse.

Det fjerde albumet i Stjernetellerserien kom i september 2016.

I juni 2017, kom Christines første visealbum, I mellom skyer.

Følg Christine Sandtorv på Facebook og Instagram